Ontwerp logo

Een overtuigend logo met een bijpassende huisstijl geeft overtuiging aan uw bedrijf, producten of diensten.

Uw logo is de eerste kennismaking met uw organisatie en moet daarom uiting geven aan uw diensten of produkt(en). Huisstijl is de basis voor elk bedrijf.

Studio Xpressief ontwerpt graag een professioneel, onderscheidend en eigentijds logo of volledige huisstijl voor uw bedrijf.

Wij hebben langdurige relaties met onze opdrachtgevers, daarom bieden we 100% tevredenheidsgarantie op het ontwerp van uw logo en huisstijl.

Bij de uitwerking houden wij rekening met de doelgroep, de door de opdrachtgever gestelde eisen, de bedrijfsvisie, de financiële mogelijkheden en de technische verwerking van het ontwerp. offerte aanvragen

Huisstijl

Wij ontwerpen flyers, folders, presentatiemappen, visitekaartjes, briefpapier en overig promotiemateriaal. Op onze website trefrt u thans onze portfolio aan ter illustratie van de diverse grafisch mogelijkheden. Coninue werken wij hierin aan uitbreiding en differentiatie.

Wij ontwikkelen op verzoek een volledig huisstijlhandboek. De gehele visuele identiteit kan hierin worden vastgelegd.

Dit omvat het woordmerk (de naam) van de organisatie, het gebruik van een beeldmerk (het logo), het gebruik van fotografie, kleuren, lettertype, vaste opmaak van drukwerk en de vaste indeling van brieven, folders, website en sociale media.

Het drukwerk kan digitaal of offset gedrukt worden geheel naar uw wens. Wij werken samen met een aantal drukkers maar u kunt vanzelfsprekend zelf een keuze maken waar dit uitgevoerd wordt. offerte aanvragen

On-line promotiemateriaal

Wij ontwerpen o.m. banners voor uw website of om mee te adverteren.

Ook ontwikkelen wij landingspagina's voor uw website. Deze zijn gericht op specifieke bezoekers (doelgroep) met een specifieke taak (doel). Je komt vaak op zo'n landingspagina terecht na het volgen van een advertentie zoals AdWords of AdSense, een website banner, een e-mail link of een advertentie op print, radio of televisie. offerte aanvragen