Een nieuwe website

Wij ontwerpen en bouwen kwalitatief hoogwaardige Joomla CMS websites (open source), waarbij we de juiste mix zoeken tussen ontwerp en functionaliteit.

Websites worden standaard opgeleverd met uw Google trackingcode, een sitemap voor Google en SEO url's (Search Engine Optimalisation) zodat deze beter worden bezocht door zoekrobots. Wij integreren socia media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter geheel naar uw wensen.

U kunt vrijblijvend een kennismakingsgesprek en/of offerte bij ons aanvragen. Mocht blijken bij inventarisatie van uw wensen dat Joomla voor u niet de beste oplossing is, laten wij dit direct aan u weten.

Inhoud van uw website

Naast het hebben van een goede website en gevonden worden in zoekmachines, zijn er meer zaken van belang. Zoals informeren en vasthouden van bezoekers, het goed overkomen van uw boodschap en het makkelijk leesbaar zijn van de webteksten. Bezoekers willen vaak in een zo kort mogelijke tijd zoveel mogelijk informatie krijgen.

U kunt de inhoud van uw website bij ons laten herschrijven tot professionele webteksten. offerte aanvragen

Restyling bestaande website

Is uw website ondertussen qua design en techniek verouderd en voldoet deze niet meer aan de eisen van de huidige tijd dan is restylen een goede optie voor u.
Wij kunnen u een passend voorstel doen na inventarisatie van uw wensen en analyse van de huidige functionaliteiten en gebruikersvriendelijkeheid van uw site.

Hosting

Wij adviseren u uw website onder te brengen bij een webhostingbedrijf welke Joomla goed ondersteunt. Wij werken samen me Combell Hosting. Vanzelfsprekend bent u vrij om hierin zelf een keuze te maken.

Huisstijl integreren in uw social pages

Facebook, LinkedIn, Twitter en meer online communities behoren tot de drukst bezochte websites. Het zijn dé plekken waar mensen elkaar treffen, en uw klanten elkaar dus ook. U kunt de vormgeving van uw social pages en het vastleggen van deze accounts aan ons uitbesteden

Technisch onderhoud

Joomla sites zijn onderhevig aan onderhoud, zoals het upgraden naar de nieuwste versies van componenten en Joomla. Dit zijn essentiële beveilgingsupdates.
U kunt ons inschakelen voor het updaten van uw site aan de nieuwste beveiligingsversies van Joomla en componenten. Dit kan d.m.v. een onderhoudscontract op jaarbasis of u kunt dit op uurbasis aan ons uitbesteden.

Actualiseren van informatie

Om uw klanten en bezoekers te blijven trekken is het nodig dat u regelmatig uw website actualiseert. Daarvoor is een tool als CMS bij uitstek geschikt. Een groot voordeel van het gebruiken van een CMS is dat het bijna geen technische vaardigheden of inzicht vereist om het te beheren.

Het CMS beheert alle inhoud, zodat u dat niet hoeft te doen. U kunt uw website vanuit iedere locatie aanpassen, gewoon door on-line in te loggen. Iedereen die enige ervaring heeft met tekstverwerkers (zoals Microsoft Word) kan direct aan de slag.

Voor het verrichten van overige aanpassingen aan uw website regulier en ad-hoc, kunt u ons ook inschakelen. Wij kunnen voor u een onderhoudscontract opstellen of u kunt dit op uurbasis aan ons uitbesteden.